lidmaatschap Participatieraad

We vinden het fijn om te melden dat we met ingang van 1 september twee nieuwe leden kunnen verwelkomen. Denkt u bij het lezen van onze website dat lijkt mij ook wel iets? Aarzelt u niet en neem contact met ons op via participatieraad@heerenveen.nl Wie weet heeft u na de zomervakantie nieuw vrijwilligerswerk gevonden in een leuke club enthousiaste mensen!

 

Wegens het beëindigen van de zittingstermijn van een tweetal leden en het aanvaarden van het gemeenteraadslidmaatschap van een ander lid zijn wij op zoek naar nieuwe enthousiaste leden. Zoekt u vrijwilligerswerk waarin u uw maatschappelijke betrokkenheid kwijt kunt en waarbij uw talenten en werkervaring worden ingezet ten behoeve van de inwoners van de gemeente Heerenveen? dan zijn wij op zoek naar u! 

Stuur uw motivatiebrief en curriculum vitae uiterlijk 12 mei naar participatieraad@heerenveen.nl. U ontvangt van ons een bevestigingsmail, het gesprek zal plaatsvinden op 17 mei a.s. Meer informatie kunt u opvragen bij de voorzitter Marianne de Wilde via 06-42 07 19 30.

Vacature Participatieraad  (PDF 79 kB)

Taken en profiel lid Participatieraad (PDF 178 kB